Gratis

Vraag nu de gratis kennismakingscursus van je keuze aan:

Knuffie

Knuffie is een knuffelpopje van 19 cm groot. Dit popje is geschikt voor de allerkleinsten, maar ook geliefd bij veel grotere kinderen.


Je krijgt het patroon met een uitgebreide werkbeschrijving met foto’s, stofadvies en alles wat je nodig hebt om dit popje te maken.

Let op, dit patroon vraag je aan op de website van Toveren met Naald en Draad en je meld je daar dan ook aan voor de bijbehorende emails over poppen maken en handwerken.
Wil je de mails ontvangen van Wonderful Waldorf World, meld je dan ook aan voor de gratis cursus Op Reis Door De Seizoenen. Die staat hieronder.

Op reis door de seizoenen

De natuur nodigt ons uit om met haar mee te bewegen. De veranderingen van de seizoenen maken dat heel goed zichtbaar en voelbaar.

In de gratis cursus Op Reis door de Seizoenen ontdek je hoe je stap voor stap thuis de Waldorf sfeer creëert, met de jaarcyclus als uitgangspunt.Kun je niet kiezen?
Begin dan hiermee:

Ontvang de Gratis E-cursus

De natuur nodigt ons uit om met haar mee te bewegen. De veranderingen van de seizoenen maken dat heel goed zichtbaar en voelbaar.


In de gratis cursus Op Reis door de Seizoenen ontdek je hoe je stap voor stap thuis de Waldorf sfeer creëert, met de jaarcyclus als uitgangspunt.


Klik hieronder om je aan te melden en direct te beginnen.

>