Een zomer met het kleine volkje van Tanis Helliwell 

Als je meer te weten wil komen over kabouters, elfen en andere elementenwezens, hoe doe je dat dan? Het boek Een zomer met het kleine volkje van Tanis Helliwell kan dan een mooi begin zijn.

In dit boekje vertelt de schrijfster hoe ze op vakantie gaat naar het Ierse platteland. Een vakantie waar ze zich vooral wil wijden aan haar persoonlijke ontwikkeling door middel van mediteren. Het pakt allemaal nogal anders uit. In en om haar huis blijken een heleboel elementenwezens te wonen, die haar van haar voornemen af houden.

In eerste instantie is de schrijfster hier helemaal niet blij mee en ze ervaart het als een inbreuk op haar privacy. Maar al snel merkt ze dat ze er graag meer van wil weten en over wil leren. En zo beginnen haar lessen die ze ontvangt van onder andere de huiskabouter van het huisje dat ze voor die zomer huurde.

Het boek lees lekker weg. Als een roman of een lang sprookje. Ondertussen ontdek je door dat verhaal allerlei dingen over de elementenwezens die erin voorkomen.

Een zomer met het kleine volkje is te koop via Uitgeverij Christofoor.

Ontvang de Gratis E-cursus

De natuur nodigt ons uit om met haar mee te bewegen. De veranderingen van de seizoenen maken dat heel goed zichtbaar en voelbaar.


In de gratis cursus Op Reis door de Seizoenen ontdek je hoe je stap voor stap thuis de Waldorf sfeer creëert, met de jaarcyclus als uitgangspunt.


Klik hieronder om je aan te melden en direct te beginnen.

>